Aanbod | Yoga Meditatie Himalaya Yoga
 • Himalaya Yoga

  Adem Meditatie Praktijk


 • Marilou Hermens

  Jan Provostlaan 62

  3723 RD Bilthoven

  +31 6 5196 4230

  030 225 88 79

  marilou@yogameditatie.nl

  Algemene voorwaarden

 • Aanbod
  Oefeningen voor rust, balans en vitaliteit waarbij de ademhaling altijd centraal staat
  - Marilou Hermens -

  Marilou is gespecialiseerd in de dagelijkse toepassing van ademhaling bij yoga en bij verbetering van dagelijkse handelingen. U staat als cursist centraal en het gaat erom dat u verandering en verbetering gaat waarnemen met de ademhaling- en ontspanningsoefeningen. Nek- en schouderpijnen, slaapproblemen of stress? De oefeningen worden aangepast op uw situatie! Bekijk het aanbod.

  Privéles
  In een privéles  kan Marilou gericht werken aan datgene waar u voor komt. Belangrijk is dat u met op maat gegeven adviezen die eenvoudig ingepast kunnen worden in het dagelijks leven al snel verbetering gaat merken. Een afspraak voor een privéles kan gemaakt worden van 8.00 tot 17.00 uur op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag en op dinsdagavond van 21.00-22.00 uur. De kosten voor een privéles zijn €72,00.

  Privéles zwangerschap
  Marilou is expert in het voorbereiden van een vrouw en haar partner voor de bevalling. De kosten voor een privéles zijn €72,00 alleen of samen met de partner. Soms zijn er maar een paar lessen nodig om je de ontspanning en ademtechnieken eigen te maken. Hoe vroeger je in de zwangerschap komt des te meer tijd heb je om het te oefenen.

  Wekelijkse yogalessen
  Periode: 8 januari – 11 juli 2018.
  Een cursist geeft zich op voor het volgen van een lesprogramma voor deze hele periode. Marilou kiest voor vaste groepen zodat er echt vooruitgang en verdieping kan ontstaan. Deze lessen zijn meer dan fysieke oefeningen. Daarna kan iemand zich opnieuw opgeven voor het najaar tot aan de kerstvakantie.

  De kosten zijn gebaseerd op €13,50 per les. Voor deelname in een groep is het aan te raden om snel contact op te nemen omdat de groepen ruim van tevoren ingedeeld worden! Degenen op de wachtlijst krijgen voorrang. Indien een les wordt gemist, wordt er in overleg met Marilou gekeken of het ingehaald  kan worden in een andere groep.

  • Maandagavond 19.30 – 20.45 uur:
   Niveau 2 en 3 ( groep van 9-10 deelnemers met individuele aandacht)
  • Maandagavond 20.45 – 22.00 uur:
   Niveau 1 en 2 ( groep van 9-10 deelnemers)
  • Dinsdagavond 19.00 – 20.00 uur:
   Niveau 1 en 2 (kleine groep van 4 cursisten met veel individuele aandacht)
  • Dinsdagavond 20.00 – 21.00 uur:
   Niveau 3 (kleine groep van 4 cursisten met veel individuele aandacht)
  • Woensdagavond 20.00 – 21.15 uur:
   Niveau 3 ( groep van 9-10 deelnemers met individuele aandacht)

  Betaalmanieren
  De betaling voor een lesprogramma gebeurt door een aanbetaling bij aanmelding, een betaling voor aanvang van het programma en eventueel een betaling halverwege het programma. Men dient het cursusgeld voor het opgegeven programma volledig te betalen, ook als men voortijdig stopt of lessen mist. Gemiste lessen kunnen indien mogelijk worden ingehaald bij een andere groep na overleg met de docent. Er is geen teruggave van betaald lesgeld. Bij privéconsulten gebeurt de betaling iedere les contant. Er is geen pinautomaat aanwezig.

  Bedrijven
  Voor het bedrijfsleven gelden andere tarieven. Vraag een offerte aan voor de actuele tarieven.

  Workshops, cursussen en trainingen
  Heeft u belangstelling voor een workshop, cursus of training en wilt u hierover meer informatie? Bekijk Workshops / Trainingen.

  Menu