CD/DVD/Boeken | Himalaya Yoga Himalaya Yoga
 • Himalaya Yoga

  Adem Meditatie Praktijk


 • Marilou Hermens

  Jan Provostlaan 62

  3723 RD Bilthoven

  +31 6 5196 4230

  030 225 88 79

  marilou@yogameditatie.nl

  Algemene voorwaarden

 • CD/DVD/Boeken

  BASIS ADEM EN ONTSPANNINGS CD € 15,00

  Alle oefeningen die op de cd staan zijn belangrijk om goed te leren ademen, te ontspannen en stress te verminderen.
  ontspanningscd-1-500
  In de eerste twee oefeningen worden delen van het lichaam aangespannen en daarna ontspannen. Dit zijn in het bijzonder hele effectieve oefeningen voor het zenuwstelsel. Mensen waarbij het zenuwstelsel door stress of door ziekte is aangetast, hebben hier enorm veel baat bij. Bij de derde en vierde wordt het lichaam niet meer fysiek bewogen. Nu wordt er een body scan of te wel een systematische ontspanning gedaan van boven naar beneden waarbij men van binnenuit het lichaam leert te ontspannen zonder fysieke delen te bewegen. Dit is dus weer een stap verder. De vijfde oefening is een eenvoudige, korte ontspanningsoefening om zittend te leren ontspannen. Dit is handig om op veel plekken kort te kunnen toepassen.

  Beluister hieronder een audiofragment van de CD:


  ontspanningscd-2-500

  ontspanningscd-3-500

  Wilt u de cd bestellen, vult u dan het contactformulier in, daarna ontvangt  u een factuur. Zodra deze is voldaan wordt de cd naar u toegestuurd.

  Contactformulier

  Morning Joints & Glands & Asana Class with Marilou

  Tijdens mijn verblijf in de ashram in India heeft de publicatie afdeling de opnames van twee ochtendlessen die ik in november 2012 gaf als onderdeel van het Teachers Training Programma op DVD’s gezet.

  Nu kan ik mijn lesgeven delen met vele anderen.

  De publicatie afdeling zegt erover: "Deze mooie lessen werden gegeven in de meditatiehal van de ashram voor yogadocenten en studenten en zijn voor iedereen die zich wil verdiepen in de aspecten van de Joints and Glands en Asanas zoals die nodig zijn voor Level 1, 2 en 3 van het Internationale Teachers Training Programma. Marilou besteedt extra aandacht aan die aspecten waar in het twee weekse Teacher Programma vooral de nadruk op ligt en die veel studenten zich nog meer eigen kunnen maken, aspecten zoals doorgegeven door Swami Rama van de Himalayas."

  Het zijn twee heel verschillende DVD's van ieder ongeveer 2 uur met verschillende Joints & Glands, Asanas, Ontspanningsoefening, Pranayama en Meditatie.

   DVD 1 in het Engels

  Untitled

   DVD 2 in het Engels

  Untitled

  Wilt u een dvd bestellen, vult u dan het contactformulier in met DVD 1 en/of 2. Daarna ontvangt  u een factuur. Zodra deze is voldaan wordt het naar u toegestuurd.  

  Contactformulier

  Bekijk het boekenaanbod van Marilou. Boeken Marilou Wilt u een boek bestellen, vult u dan het contactformulier in, daarna ontvangt  u een factuur. Zodra deze is voldaan, wordt het naar u toegestuurd. Bij verzending komen er verzendkosten bij.

  Contactformulier

  Menu